(untitled) (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
Fan yo‘nalishi bo‘yicha bilim, ko‘nikma va malakalarni rivojlantirishga yo‘naltirilgan mutaxassislarni an’anaviy tayyorlash zamonaviy talablardan tobora orqada qolmoqda. Ta’limning asosi o’quv fanlari emas, balki fikrlash va harakat qilish usullari bo’lishi kerak.