(untitled) (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
Mustaqil O’zbekiston Respublikasida siyosiy partiyalar faoliyati mamlakatning demokratik rivojlanishi va ijtimoiy-siyosiy jarayonlarida muhim ahamiyatga ega. Ushbu maqola O’zbekistonda mustaqillikning boshlanishidan so’ng siyosiy partiyalar tizimining shakllanishi va rivojlanishiga, shuningdek, ularning mamlakatdagi siyosiy hayotda tutgan o’rniga bag’ishlangan.