(untitled) (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
Ushbu maqolada o‘zbek milliy raqs san’atining xalq ma’naviyati va madaniy merosidagi o‘rni haqida ma’lumotlar keltirilgan va atrofliсha fikrlar bildirilib o‘tilgan. Undan tashqari mazkur maqolada raqs san’atini milliy merosning bebaho durdonasi sifatida asrab-avaylash va kelajak avlodga yetkazish kerakligi ta’kidlanadi.