(untitled) (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
Ushbu maqola maktab yoshidagi bolalarda D vitamini yetishmovchiligining klinik va laborator o’zgarishlarini o’rganishga bag’ishlangan. D vitamini tanada kaltsiy va fosforning so’rilishi, suyaklar va immun tizimining normal ishlashida muhim rol o’ynaydi.