(untitled) (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf ona tili fanini o‘qitishda innovatsion yondoshuvlarning roli, ularning samaradorligi, o‘quvchilarning faolligini oshirishdagi ahamiyati yoritib berilgan.