(untitled) (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
Mazkur maqolada kichik maktab yoshidagi oʻquvchilarning psixologik rivojlanish xususiyatlari tahlil etiladi. Xususan, ularning aqliy, emotsional va ijtimoiy rivojlanish jarayonlari, shuningdek, shaxsiy sifatlarining shakllanishiga taʼsir etuvchi omillar koʻrib chiqiladi.