(untitled) (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
Ushbu maqolada tijorat banklarining barqaror faoliyat yuritishi uchun moliyaviy strategiyalarni shakllantirish va amalga oshirishning nazariy va amaliy jihatlari tahlil qilingan. Bank sektorining moliyaviy sog‘lomligi milliy iqtisodiyot barqarorligining asosiy omillaridan biri hisoblanadi. Maqolada mavjud muammolar, ularni bartaraf etish yo‘llari va zamonaviy strategik yondashuvlar asosida tijorat banklarining moliyaviy barqarorligini oshirishga oid tavsiyalar ishlab chiqilgan