(untitled) (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
Ushbu maqolada tabiiy fanlarni oʻqitishda predmetli (fanlararo va amaliy yoʻnaltirilgan) darslarning didaktik, tarbiyaviy va innovatsion ahamiyati yoritilgan. Pedagogik tajribalar asosida predmetli darslarning oʻquvchilar bilimini chuqurlashtirish va ularni hayotga tayyorlashdagi roli tahlil qilingan.