(untitled) (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
Mazkur maqola Buxoroda asrlar davomida shakllangan va rivojlangan temirchilik sulolalarining tarixiy, madaniy va san’atshunoslik jihatlarini tahlil etadi. Temirchilik hunari Buxoro hunarmandchiligining muhim tarmoqlaridan biri bo‘lib, sulola vakillari o‘zining o‘ziga xos uslubi, texnikasi va bezak elementlari bilan ajralib turgan.