(untitled) (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
Mazkur maqolada logistika tushunchasiga tarif berilib , sohasining maqsad vazifalari yoritilib o’tilgan . Logistika turlariga izoh berilib , bu sohaning samaradorligini oshirishning afzalliklari keltirib o’tilgan