(untitled) (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
Ushbu maqolada biz o‘zbek xalqining sevimli shoiri, otashqalb farzandi, O‘zbekiston xalq shoiri Muhammad Yusufning hayot faoliyati, ijodi hamda bizlar uchun yod bo‘lib ketgan samimiy va sodda she’rlaridagi vatanparvarlik tuyg‘ularining uyg‘unligi haqida fikr yuritamiz.