(untitled) (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
Ushbu maqolada ichki kasalliklarni davolashda qo‘llaniladigan zamonaviy texnologiyalar va usullar 2024-2025-yilgi global tibbiy standartlar asosida tahlil qilinadi. So‘nggi yillarda tibbiyot sohasida yuz berayotgan innovatsion o‘zgarishlar va ilg‘or texnologiyalar, masalan, sun’iy intellekt, gen terapiyasi, telemeditsina, robotik jarrohlik va immunoterapiya, ichki kasalliklarni aniqlash va davolashda yangi imkoniyatlarni yaratmoqda. Maqola, zamonaviy tibbiy texnologiyalarni qo‘llashning afzalliklarini va ularning ichki kasalliklarni davolashdagi ahamiyatini ko‘rsatadi. Ushbu maqola tibbiyot sohasiga qiziqadigan mutaxassislar, ilmiy tadqiqotchilar va amaliyotchi shifokorlar uchun foydali manba bo‘lishi mumkin.