(untitled) (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
Ushbu maqolada oliy harbiy ta’lim muassasalarida bo‘lajak yosh ofitserlarning “Soft Skills” ko‘nikmalarini rivojlantirishning o‘ziga xos jihati, ahamiyatli tomoni, bo‘linmalar bilan kundalik faoliyat va amaliy mashg‘ulotlarda shaxsiy tarkib bilan mustahkam aloqa o‘rnatish, mohirona boshqarish, oldinga qo‘yilgan vazifalarni o‘z vaqtida aniq sifatli bajarilishini ta’minlaydigan yumshoq ko‘nikmalar yoritib berilgan.