(untitled) (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
Ushbu maqolada sanoat siyosatining iqtisodiy rivojlanishdagi oʻrni, uning maqsadlari, vazifalari, tamoyillari va samarali amalga oshirish yoʻllari tahlil etilgan. Maqolada, sanoat siyosatining afzalliklari va salbiy tomonlari ham koʻrib chiqiladi, bu esa uning toʻgʻri yoʻlga qoʻyilishi zarurligini koʻrsatadi.