(untitled) (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
Ushbu maqolada o‘rab oluvchi temiratki kasalligini kompleks davolashni takomillashtirish masalasi ko‘rib chiqiladi. O‘rab oluvchi temiratki kasalligi (OTK) zamonaviy tibbiyotda dolzarb mavzulardan biri bo‘lib, uning samarali davolash usullari har doim yangilanishga va rivojlanishga muhtoj. Kasallikning patogenezi, klinik tasnifi va turli davolash yondashuvlarining muhim jihatlari tahlil qilinadi.