(untitled) (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
Ushbu maqolada bolalar serebral falajligi bilan kasallangan bemor bolalalarning jismoniy rivojlanish ko‘rsatkichlarini o‘rganib, baholashdan iborat. Bunda biz Surhondaryo viloyat ruhiy-asab kasalliklari shifoxonasida davolanayotgan BSF bilan og‘rigan 115 nafar bolalar va Termiz shahridagi bolalar bog‘chalari va maktablarning amalda sog‘lom 120 nafar tarbiyalanuvchilari va o‘quvchilarini oldik