(untitled) (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
Ushbu maqola boshlang‘ich sinf darsliklarida punktuatsiya belgilari bo‘yicha berilgan materiallarning tahliliga bag‘ishlangan. Punktuatsiya - yozma nutqning aniq va tushunarli bo‘lishini ta’minlashda muhim vosita bo‘lib, uning to‘g‘ri ishlatilishi o‘quvchilarning til va mantiqiy fikrlash ko‘nikmalarini rivojlantirishda asosiy omil hisoblanadi.