(untitled) (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
Ushbu maqolada Ayollarda homiladorlik vaqtida yuzaga kelishi mumkin boʻlgan patalogik jarayonlar haqida eng so’ngi ma’lumotlar berilgan. Mqolada Ayollarda homiladorlik vaqtida yuzaga kelishi mumkin boʻlgan patalogik jarayonlarda yuzaga keladigan o’zgarishlar aniq jadval asosida ochiq oydin tushuntirilib berilgan.