(untitled) (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
Mamlakatimizda ta’lim sohasiga alohida e’tibor berilmoqda. O‘zbekiston Respublikasi hukumati ta’lim-tarbiyani maktabgacha ta’lim sohasidan rivojlantirish bolalarni har tomonlama barkamol qilib shaxs qilib tarbiyalashni maqasaq qiladi. Shu o‘rinda bolalarga ta’lim-tarbiay berishda o`yin texnologiyalardan foydalanish samarali natija beradi. Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlarida bolalarning faoliyat jarayonlarini mazmunli o`tkazishda foydalaniladigan o`yinlarning hususiyatlari va turlari haqida so‘z yuritilgan.