(untitled) (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
Ushbu maqola fermer xo’jaliklarida donli mahsulotlarini yetishtirishda mavjud muammolar va yechimlarini tadqiq etadi. Bundan tashqari donli mahsulotlardan sholi yetishtirishda omillar ta’sirini o’rganadi hamda ishlab chiqarishni takomillashtirish bo’yicha takliflar ishlab chiqiladi.