(untitled) (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
: Ushbu maqola axborotlashayotgan jamiyatda o’sayotgan bolalarning psixologik rivojlanishini o’rganishga bag’ishlangan. Maqolada, axborot texnologiyalarining tez rivojlanishi bolalarning bilish jarayonlariga qanday ta’sir ko’rsatishi, xususan, ular o’qish, o’rganish, xotira va diqqat kabi aqliy faoliyatlarda qanday o’zgarishlarga olib kelayotgani tahlil qilinadi.