(untitled) (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
Ushbu maqola Innovatsion yondashuv asosidagi taʻlim tizimining takomillashishi va Oʻzbek tili va adabiyotida badiiy asarlarning oʻrni va ahamiyati, kitobxon va yoshlar uchun badiiy asarlarning taʻsiri va bundan tashqari, kitob mutolaasiga boʻlgan qiziqishning ortishi va kitobxon yoshlar sonini sezilarli darajada oshirish toʻgʻrisidagi umumiy xulosalarga bagʻishlanadi.