(untitled) (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
Boshlangʻich sinf darsliklarida punktuatsiya qoidalarini oʻrgatish muhim pedagogik masaladir. Ushbu maqolada boshlangʻich sinf darsliklarida punktuatsiya mavzularining qamrovliligi, oʻquvchilarga taqdim etilish usullari va ularning samaradorligi tahlil qilinadi. Maqolada, shuningdek, zamonaviy taʼlim texnologiyalari va innovatsion usullar yordamida punktuatsiya qoidalarini oʻrganishning yangi metodik yondashuvlari koʻrib chiqiladi. Tadqiqot natijalari asosida boshlangʻich sinf darsliklarida punktuatsiya mavzularini yanada takomillashtirish boʻyicha tavsiyalar keltirilgan.