(untitled) (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2024)
XXI asrda inson resurslari, ijtimoiy tenglik, ekologik barqarorlik, ta’lim va fuqarolik faolligi muammolari ahamiyatlidir. 2022 yilga kelib global ishchi kuchining 47% raqamli ko’nikmalarga ega emas, 2021 yilda ayollarning 81% ijtimoiy tenglikka erishishda to’siqlarga duch kelgan