(untitled) (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2024)
Maqolada raqamli texnologiyalarning xizmat ko‘rsatish samaradorligini oshirishdagi o‘rni va ta’siri batafsil tahlil qilingan. Xizmat sohasida innovatsion texnologiyalarni qo‘llash orqali jarayonlarni avtomatlashtirish, xizmat ko‘rsatish vaqtini qisqartirish va mijozlar ehtiyojlarini aniq qondirish imkoniyatlari o‘rganilgan. Shuningdek, raqamli vositalar yordamida resurslardan samarali foydalanish va raqobatbardoshlikni oshirish bo‘yicha amaliy tavsiyalar keltirilgan. Tadqiqot natijalari raqamli transformatsiyaning xizmat ko‘rsatish sohasidagi afzalliklarini ko‘rsatib beradi.