(untitled) (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2024)
Blended learning nafaqat o‘quvchilar uchun, balkim o‘qituvchilarga ham kasbiy rivojlanish imkoniyatlarini taqdim etadi. O‘qituvchilar raqamli vositalar va onlayn platformalarni darslarga kiritish orqali o‘z ko‘nikmalarini kengaytirishlari va yondashuvlarini yangicha usulda namoyon qilishlari mumkin. Bundan tashqari, aralash ta’lim o‘qituvchilarni hamkorlik qilishga undaydi va ta’lim muassasalari o‘rtasida eng yaxshi amaliyotlarni baham ko‘rishni rag‘batlantiradi. Ushbu maqolada aralash ta’limning o‘qituvchining kasbiy kompetensiyasini oshirishdagi o‘rni va afzalliklari haqida so‘z yuritiladi.