(untitled) (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2024)
Xalqaro baholash dasturlari zamonaviy ta’lim tizimlarining muhim qismi bo’lib, ta’lim jarayonida o’quvchilarning bilimlarini va ko’nikmalarini baholashda muhim rol o’ynaydi. Ushbu maqolada xalqaro baholash dasturlarining maqsadlari, uslublari, hamda ular ta’lim sifatini qanday oshirishi to’g’risida muhokama qilinadi.