(untitled) (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2024)
Yangi O‘zbekistonda Prezident Shavkat Mirziyoyev rahbarligida amalga oshirilayotgan islohotlar, ularning maqsadlari, natijalari va ahamiyati ko‘rib chiqiladi. Islohotlar sohalar bo‘yicha: iqtisodiyot, ta’lim, sog‘liqni saqlash, siyosat va ijtimoiy hayotda yuksak o‘sishni ta’minlamoqda.