(untitled) (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2024)
Ushbu maqola O’zbekistonning jahon hamjamiyati bilan o’zaro aloqalarini tahlil etadi. Mustaqillikdan so’ng O’zbekiston global darajada o’z o’rnini mustahkamlashga intilmoqda. Siyosiy, iqtisodiy, madaniy va ta’lim sohalarida olib borilayotgan islohotlar va xalqaro hamkorlikning ahamiyati yoritiladi. Shuningdek, ushbu jarayonda O’zbekistonning yutuqlari va muammolari BOR