(untitled) (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2024)
Мақолада хирургик интенсив терапия бўлимларида беморларни парваришлашга оид замонавий ёндашувлар таҳлил қилинади. Хирургик беморларнинг ўзига хослиги туфайли парвариш сифатини яхшилаш учун индивидуаллаштирилган ёндашув, замонавий технологиялардан фойдаланиш, ва мултидисциплинар жамоаларнинг аҳамияти кўриб чиқилган. Мақолада замонавий инновацияларни жорий қилиш ва уларнинг самарадорлиги ҳақидаги илмий маълумотлар тақдим этилади