(untitled) (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
Ushbu maqolada madaniy xizmatlar va ijodiy ishlab chiqarish nazariy asoslari hamda bugungi kundagi rivojlanish jarayonlari haqida ma’lumotlar keltirilgan va atroflicha fikrlar bildirilib o‘tilgan