(untitled) (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2024)
21-asrga kelib dunyoning rivojlangan davlatlari dunyodagi ayrim ekologik muamolarni bartaraf qilish maqsadida issiqlik energiyasida asta sekinlik bilan voz kechmoqda. Jumladan yurtimizda ham yashil iqtisodiy ko’rsatkichlar jaddalik bilan o’sishda davom etmoqda