(untitled) (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2024)
Maqolada zamonaviy axborot tahdidlari sharoitida Jamiyat va davlatning axborot borasidagi rivojlanishi va psixologik xavfsizlikka tahdidlar siyosiy imij sifatida ko‘rib chiqiladi.