Raqamlashtirishni ijtimoiy hayotga ijobiy va salbiy ta’siri masalasi. (Journal of Universal Science Research, 2024)
Ushbu maqola raqamli jamiyat va raqamli ta’lim jarayonlarining ijtimoiy hayotga ta’siri masalasi yoritilgan. Falsafa va pedagogika sohalarida raqamli ta’lim keng ilmiy-nazariy tadqiq etilmoqda. Raqamli jamiyatda ko’plab sohalarning raqamlashuvi kechayotgani yoritilgan.