PEDAGOGIK AMALIYOTNING BO‘LAJAK O‘QITUVCHINING KASBIY TAYYORGARLIK FAOLIYATIDA TUTGAN O‘RNI (Journal of Universal Science Research, 2024)
Ushbu  maqolada bo'lajak  pedagoglarning  kasbiy tayyorgarlik faoliyatida pedagogik amaliyot qanday o'rin tutishi hamda ularda kasbiy ko‘nikma va malakani tarkib toptirishning mazmuni, moxiyati, shakl va metodlari haqida so‘z yuritiladi.