HUDUDLARNI INVESTITSIYAVIY JOZIBADORLIGINI OSHIRISH (Journal of Universal Science Research, 2024)
Maqolada hududlarda investitsiyaviy jozibadorlikni oshirish borasida yurtimizda amalga oshirilayotgan islohotlar va ularning bugungi kundagi ahamiyati, hududlar miqyosidagi bu boradagi ko’rsatkichlar tahlili haqidagi izlanishlar natijalari bayon qilingan,