ПАХТА ТОЛАСИНИ МОДИФИКАЦИЯ ҚИЛИНГАН НИТРОН ТОЛАСИГА АРАЛАШТИРИБ ЙИГИРИЛГАН ИПЛАРНИНГ БИР ДАВРЛИ ДЕФОРМАЦИЯСИ (Journal of Universal Science Research, 2024)
Ушбу мақолада модификация қилинган нитрон толасига пахта толасини маълум улушларда аралаштириб йигирилган ипларнинг 1 даврли чўзилиш деформациясида олинган кўрсаткичлари таҳлил қилинган.