MAMLAKAT IQTISODIYOTINI RIVOJLANTIRISHDA AGRAR SOHANING TUTGAN OʻRNI (Journal of Universal Science Research, 2024)
Ushbu maqolda agrar sohadagi muammolar, rivojlanish, muammolarga yechimlar, agrar soha va agroturizm o’rtasidagi bog’liqliklar haqida so’z yuritiladi.