TADBIRKORLIKNI RIVOJLANTIRISHDA KREDITDAN SAMARALI FOYDALANISH (Journal of Universal Science Research, 2024)
Tadbirkorlikni rivojlantirish iqtisodiy faoliyat sohasida dasturlar doirasida ilgari olgan kreditlaridan samarali foydalanib, tadbirkorligini yo‘lga qo‘ygan va kredit to‘lovlarini o‘z vaqtida amalga oshirgan kichik tadbirkorlik sub’yektlariga faoliyatini yanada kengaytirishi uchun mazkur kreditlardan takroran foydalanishga ruxsat etilishi jarayonidagi asosiy jihatlarini ko‘rib chiqamiz.