Ogahiy lirikasida she’riy san’atlarning o’rni. (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqola shoir, tarixnavis, tarjimon hamda davlat va jamoat arbobi Muhammad Rizo Ogahiy lirikasida she’riy san’atlarning o’rni haqida yozilgan. Maqolada serqirra ijod sohibining g’azal va ruboiylarining she’riy san’ati va ma’naviy jihatlari ilmiy asosda yaratilgan.