ZULFIYA- SADOQAT KUYCHISI (Journal of Universal Science Research, 2023)
O‘zbekning buyuk shoirasi Zulfiya  Isroilovaning hayoti,ijodiy faoliyati,uning o‘zbek adabiyotidagi o‘rni  atroflicha tahlil qilingan.Zulfiya she’rlaridagi insonparvarlik,muhabbat va sadoqat kabi  tuyg`ularning aks ettirilishi.