TO’PLAM ICHIDA ANIQLANGAN BINAR MUNOSABATLARNING BERILISH USULLARI HAQIDA (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada to’plamlar o’rtasida va to’plam ichida aniqlangan binar munosabatlarning xossalari hamda berilish usullari misollar yordamida ochib berilgan.