ZULFIYAXONIM HAYOTIDAN KICHIK BADIA (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu sahna ko'rinishi Zulfiyaxonim shogirdi Qutlibeka va “Yangi Oʻzbekiston” muxbiri Muxtasar Tojimamatova suhbatiga asoslanadi