Milliy g’oya fanining boshqa fanlar bilan aloqadorligi (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqola milliy gʻoya fanining boshqa fanlar bilan oʻzaro bogʻliqligi, ushbu fan boʻyicha mamlakatimizda amalga oshirilayotgan islohotlar hamda milliy gʻoya fanining metodlari haqida bayon qilingan.