QURILISHDA YOG’OCH KONSTRUKSIYADAN FOYDALANISH. (Journal of Universal Science Research, 2023)
Bino va inshootlar faqatgina beton yoki temit beton konstruksiyalardan tashkil topgina qolmaydi. Yer sharining ayrim davlatlar xalqlarida hozirgi kunda beton konstruksiyaga nisbatan yog’och konstruksiyali uylar qurish ommalashgan. Maqolaning asosiy mamzuni shu kabi yog’och konstruksiyalar haqida ma’lumot berishdan iborat.