PEDAGOGNING DARS JARAYONIDA MUAMMOLI VAZIYATLARGA PSIXOLOGIK YONDASHUVI (Journal of Universal Science Research, 2024)
Ushbu maqola pedagogning dars jarayonida muammoli vaziyatlarga psixologik yondashuv mavzusida bo‘lib, unda maktab faoliyatida bo‘ladigan nizolar, vaziyatlarga to‘g‘ri yondashuv olib borish kerakligi haqida yoritilgan.