SURXONDARYO VOHASI MILLIY KIYIMLARINING SHAKILLANISH TARIXI (Journal of Universal Science Research, 2024)
Ushbu maqolada qadimdan to hozirgacha bo‘lgan an’anaviy, betakror liboslarini ko‘rsatish, Surxon  hududida saqlanib kelinayotgan  milliy liboslarining etnoxususiyatlari aks ettirish va ularning davomiyligini anglatishdan iborat bo‘lgan ma’lumotlar haqida yoritiladi.