O’ZBEKISTON IQTISODIYOTIDA MILLIY INNOVATSION TIZIM O’RNI VA UNING RIVOJLANISH XUSUSIYATLARI (Journal of Universal Science Research, 2024)
Ushbu maqolada O’zbekiston iqtisodiyotida innovatsion tizimining muhim ahamiyat kasb etishi, innovatsion jarayonlarning  shakllanishi va uning o’ziga xos xususiyatlari, innovatsion tizim sohalari va turlari haqida atroflicha yoritilgan.