Avestoda Oʻrta Osiyo qadimgi aholisi haqidagi ma’lumotlar (Journal of Universal Science Research, 2024)
Ushbu maqolada Oʻrta Osiyo xalqlari qadimgi tarixi haqida ma’lumot beruvchi ilk manbalardan bo’lgan “Avesto” kitobi va unda tilga olingan yurtimiz hududida yashagan qadimgi xalqlar haqida so’z boradi.