SURXONDARYO VILOYATI ASOSIY KAPITALGA KIRITILGAN INVESTITSIYALAR HAJMINI TREND MODELLARI ORQALI MODELLASHTIRISH (Journal of Universal Science Research, 2024)
Ushbu paragrafda Surxondaryoga kiritilgan investitsiyalar hajmini modellashtirish jarayoni aks ettirilgan.